11.11.2010

"NY...GARDINSTANG"

Tidligere hadde jeg bare en vanlig bjørkegren til gardinstang, og den vart jeg lei av, selv om det var spesielt.
Så kom ideen min at jeg kunne bruke min pappas stav.  Se kor fint det vart...og ei lita heklebrikke som min mamma har laget..ja det vart gardina el.....pyntet i vinduet.!

02.11.2010

"FORANDRING FRYDER"
 Har sittet å lekt meg litt med bilder og synest selv om jeg får lov å si det at jeg var no ganske "nusselig" som liten.  Likte å både pynte meg i kjole o.l. samtidig som jeg var litt "sporty"... 
Her er dama i voksen alder og det morsomme er at stilen er den samme som da jeg var liten. Så lærdom fra barndommen har jeg tatt med meg videre i livet.
Synest min mamma var flink å kle oss uansett kor lite man hadde. Heile og reine kle skulle vi ha.!
Takk til min kjære mamma.
"BLÅROMMET"


På hytta har vi et lite gjesterom som jeg nok har omtalt tidligere...Men det er alltid noe nytt som dukker opp.
  
                                 Et gammelt vindu vi hadde på hytta fikk plass bak senga. Her skrapa jeg det bare og vasket det rent.  Hengte opp en aftensbønn og litt småting. Vinduet surra jeg bare hyssing på toppen som jeg brukte som oppheng.     

   
Mine gamle lyseblå pledd sydde jeg noen roseranker på. Enkelt og greitt...

 
Og så måtte jeg bare ha opp igjen dette bildet som hørte til på hytta da vi kjøpte den. Synest det passa så godt inn på det lille blårommet mitt..    


01.11.2010


"EMALJERTE GAMLE TING"
Tidligere har jeg vist bilder av "nyebadet" vårt på hytta...som enno ikke er ferdigt, men tinga kjem på plass litt etter litt.  Ting jeg leiter etter på loppemarked osv,.. Hittil har jeg fått tak i desse tinga som dere ser. Vaskefat, dobøtte,potte og ei lita skål som jeg bruker tannbørstene i. MEN jeg mangler en del...som "Sodaskål...Sæbeskål...Kanne...og ja ka anna finnest.? Så no kjære bloggvenner, hvis noen har desse tinga og vil selge til meg så blir jeg kjempeglad altså...